Over Lezing door professor Stijn Vanheule "Waarom een psychose niet zo gek is"

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

15 dec
Evergem - Parochiaal Ontmoetingscentrum

Lezing door professor Stijn Vanheule "Waarom een psychose niet zo gek is"

Waarom een psychose niet zo gek is

donderdag 15 december 2022 om 19:30 uur

Maar liefst drie procent van de bevolking krijgt in zijn of haar leven te maken met een psychose.  Iedereen kent in zijn sociaal netwerk dus wel iemand die met deze problematiek kampt.  Toch heersen er rond psychose tal van vooroordelen.

Professor Stijn Vanheule geeft hierover een lezing.  Hij schetst wat het betekent om een psychose mee te maken, bespreekt welke factoren deze problematiek veroorzaken, en geeft aan wat er helpt om te herstellen.  Het wordt een leerrijke en inspirerende avond.

Stijn Vanheule is hoogleraar klinische psychologie en psychoanalyse aan  de Universiteit Gent en bestuurder van PsychoseNet België.  Hij schreef onder meer boeken "Waarom een psychose niet zo gek is" en "Kopzorgen. Psychose begrijpen in 33 vragen".

De lezing gaat door in het Parochiaal Ontmoetingscentrum, Bibliotheekstraat 1 te Evergem

Wanneer: 15 december om 19u30

Prijs: €8 leden en studenten;  €13 niet-leden.   Inschrijven door storting op rekening van Davidsfonds Evergem BE15 9796 1176 2130 uiterlijk op 13 december.

Het bestuur                                    

davidsfondsevergem@gmail.com

 https://evergem.davidsfonds.be

Labels: Lezing1 sessieRolstoeltoegankelijk